Tussen zee en polders

Noordzee krab & rundvlees

°°°°°°

Nieuwpoortse grijze garnalen

Karnemelk stampers &  bruine boter

°°°°°°

Griet met korstje van hazelnoot

butternut pompoen & geroosterde pompoenpitten

°°°°°°

Krokant gebakken kalfszwezerik 

waterkers & Naamse slakjes 

°°°°°°

Patrijs, gekonfijt in druivenblad

pont-neuf aardappel & boschampignons

°°°°°°

Dessert rond appel ‘eigen oogst’

karamel & vanille

 

85,00 in 6 gangen: volledige menu

75,00 in 5 gangen: zee & polder + garnalen + griet + patrijs + dessert

65,00 in 4 gangen: zee & polder + griet + patrijs + dessert

55,00 in 3 gangen: zee & polder + patrijs + dessert (niet op zaterdagavond)

45,00 in 2 gangen: patrijs + dessert (niet op zaterdagavond)

35,00: enkel hoofdgerecht, patrijs (niet op zaterdagavond)

* Selectie hoevekazen 'Michel Van Tricht' in plaats van dessert = + 8,00 Euro supplement *

* Wissel van voorgerecht = + 5,00 supplement *

* Mits vermelding bij reservatie, kunnen wij vis voorzien in plaats van vlees als hoofdgerecht *

 

Allergieën of dieetwensen: Wij kunnen enkel rekening houden met bij reservatie doorgegeven allergieën of dieetwensen of zaken die u niet lust. Indien vooraf doorgegeven, passen wij het menu waar nodig voor u aan. Een combinatie van meerdere allergieën is in bepaalde gevallen niet haalbaar. Dank voor uw begrip.

Graag informeren wij u dat look, selder en ui basisproducten zijn die in al onze gerechten verwerkt zitten. Hiermee kunnen wij bijgevolg dan ook geen rekening houden. Ook veganisme is bij ons niet mogelijk en kunnen wij geen rekening mee houden.

Chef Boussemaere volgt het ritme van de seizoenen en het marktaanbod, met de eigen moestuin als inspiratiebron. Hij gaat voor pure bereidingen die de eigenheid van elk product ten volle tot z’n recht laten komen.