Schotse zalm 'Wester Ross'

limoen & piquillo

°°°°°°

* Kreeft *

asperge & appelsien

°°°°°°

** Zeebarbeel **

vadouvan & Granny Smith

°°°°°°

*** Tarbot ***

bloemkool & Mimolette kaas

°°°°°°

Duif uit Steenvoorde, gegrild op houtskool

tijm & zwarte look

°°°°°°

Kersen

cheese cake & pistache

OF

Selectie hoevekazen 

‘Michel Van Tricht’ (suppl. 6,00 Euro)

 

51,00 in 3 gangen: menu zonder alle gerechten met sterretjes (niet op zaterdagavond!)

61,00 in 4 gangen: menu zonder * kreeft * en zonder ***tarbot***

71,00 in 5 gangen: menu zonder ***tarbot***

81,00 in 6 gangen: volledige menu

 

Wissel van voorgerecht = + 5,00 supplement 

Allergieën of dieetwensen: Wij kunnen enkel rekening houden met bij reservatie doorgegeven allergieën of dieetwensen of zaken die u niet lust. Indien vooraf doorgegeven, passen wij het menu waar nodig voor u aan. Wij kunnen, op aanvraag, vis voorzien als hoofdgerecht indien dit bij reservatie werd vermeld.

Graag informeren wij u dat look, selder en ui basisproducten zijn die in al onze gerechten verwerkt zitten. Hiermee kunnen wij bijgevolg dan ook geen rekening houden. Ook veganisme is bij ons niet mogelijk en kunnen wij geen rekening mee houden.

Chef Boussemaere volgt het ritme van de seizoenen en het marktaanbod, met de eigen moestuin als inspiratiebron. Hij gaat voor pure bereidingen die de eigenheid van elk product ten volle tot z’n recht laten komen.