Terrine van polderhaas

rode biet & mierikswortel

°°°°°°

Dim Sum 

Noordzeekrab &  koriander

°°°°°°

Kabeljauw

winterprei & Noilly Prat

°°°°°°

Royal Belgian Caviar 

bloemkool & Nieuwpoortse garnalen 

°°°°°°

Fazant ‘Fine Champagne’

groene kool & rösti

°°°°°°

Belgische chocolade

mandarijn & groene Chartreuse

 

85,00 in 6 gangen: volledige menu

75,00 in 5 gangen: terrine + dim sum + kabeljauw + fazant + dessert

65,00 in 4 gangen: terrine + kabeljauw + fazant + dessert

55,00 in 3 gangen: terrine + fazant + dessert(niet op zaterdagavond)

45,00 in 2 gangen: fazant + dessert(niet op zaterdagavond)

35,00: enkel hoofdgerecht, fazant(niet op zaterdagavond)

 

* selectie hoevekaas ‘Michel Van Tricht’ in plaats van het dessert: + 8,00 Euro (te bestellen voor de maaltijd a.u.b.) *

* Wissel van voorgerecht = + 5,00 supplement *

* Mits vermelding bij reservatie, kunnen wij vis voorzien in plaats van vlees als hoofdgerecht *

* Laatste tijdstip bestelling 6-gangen menu: 's middags om 13 uur, 's avonds om 20 uur *

 

Allergieën of dieetwensen: Wij kunnen enkel rekening houden met bij reservatie doorgegeven allergieën of dieetwensen of zaken die u niet lust. Indien vooraf doorgegeven, passen wij het menu waar nodig voor u aan. Een combinatie van meerdere allergieën is in bepaalde gevallen niet haalbaar. Graag informeren wij u dat look, selder en ui basisproducten zijn die in al onze gerechten verwerkt zitten. Hiermee kunnen wij bijgevolg dan ook geen rekening houden. Ook veganisme is bij ons niet mogelijk en kunnen wij geen rekening mee houden.

Chef Boussemaere volgt het ritme van de seizoenen en het marktaanbod, met de eigen moestuin als inspiratiebron. Hij gaat voor pure bereidingen die de eigenheid van elk product ten volle tot z’n recht laten komen.