Restaurant

Pure seizoenskeuken met respect voor het terroir

sinds 2004

Het statige Notarishuys werd in 2004 verbouwd tot restaurant, met behoud van alle authentieke elementen en charme. Het vormt nu een gezellig kader waar gastvrouw Jessica Seys je hartelijk ontvangt in een ongedwongen sfeer. 

Chef Bert Boussemaere leerde de stiel onder meer in Hof van Cleve en Comme Chez Soi en serveert nu een hedendaagse keuken. Pure bereidingen die de eigenheid van elk product ten volle tot z’n recht laten komen. De gerechten zijn seizoensgebonden met wekelijks nieuwe suggesties. Bert gebruikt zoveel mogelijk groenten, kruiden en bloemen uit de eigen moestuin en van lokale producenten, het beste uit de Noordzee, vlees en zuivel uit Diksmuide en de Polders,....

Bij al dat lekkers hoort uiteraard een uitgebreide wijnkaart met meer dan 100 referenties, startend vanaf 35,00 € per fles, en steeds een heel ruime keuze aan wijnen per glas.

GaultMillau 15/20 & mooie vermelding in Michelin gids!

Een extra troef van Restaurant Notarishuys is ongetwijfeld het tuinterras. Hier geniet u ten volle van de schitterende tuin met zijn 200 jaar oude beuk. Het terras vormt de perfecte setting voor een snelle lunch op een zonnige middag of een uitgebreid diner op een zomeravond.

Er is gratis parking voor de deur van het restaurant.

Terras: om iedereen optimaal te laten genieten van zijn of haar maaltijd, is ons terras volledig niet-rokers. Op ons terras zijn er geen voorbehouden  tafels. De tafels worden ingevuld volgens aankomst in het restaurant. Dank voor uw begrip

Allergieën of dieetwensen:

  • Wij houden graag rekening met bij reservatie doorgegeven allergieën of dieetwensen 
  • Een combinatie van meerdere allergieën is in bepaalde gevallen niet haalbaar. 
  • Graag informeren wij u dat look, selder en ui basisproducten zijn die in al onze gerechten verwerkt zitten. Hiermee kunnen wij bijgevolg geen rekening houden.
  • Veganisme is bij ons niet mogelijk en kunnen wij geen rekening mee houden.
 

Combineer een culinaire ervaring met een overnachting in het Pure Hotel

In de tuin van restaurant Notarishuys vindt u het exclusieve Pure Hotel. Hier kan u overnachten in een van de luxekamers in het moderne paviljoen. Om een culinaire beleving te koppelen aan een ontspannen weekendje weg stellen wij twee arrangementen voor:

Arrangement ‘Het vlakke land’ – 2 nachten met aankomst op donderdag of vrijdag

Arrangement ‘Dine & Dream’– 1 nacht met aankomst naar keuze (volgens de openingsuren van het restaurant)

 
Reserveer uw tafel