Hotel

Eigentijds boutique hotel met exclusief kader

Hoe design en moderne architectuur rust scheppen in het groen

Pure Hotel maakt deel uit van het Notarishuys in het centrum van Diksmuide. Het strakke hotelpaviljoen in de tuin is een bekroond ontwerp van het architectenbureau Govaert & Vanhoutte. Het paviljoen bevat vier ruime luxekamers, een lounge met 'honesty bar' en een sauna. De plafondhoge glaspartijen in de kamers geven uitzicht op de prachtige tuin waarin een beuk van meer dan tweehonderd jaar oud statig zijn rol vervult als een waar natuurmonument. Met zijn takken zorgt de boom zowel in de zomer als in de winter voor een aantrekkelijke speling van het licht.

Authenticiteit, gastvrijheid en emotie lopen als een rode draad doorheen het decor van het hotel. Een unieke mix van minimalisme, comfort & aardse tinten geeft het interieur sfeer en power. Modern door de lijnvoering en tegelijk warm door het gebruik van pure materialen en het oog voor detail. In de serene aankleding schuilt een ode aan de natuur.

Overnachten in een minimalistisch ingerichte luxueuze kamer

U overnacht in één van de twee luxe kamers, in de superior kamer of in de exclusieve suite.

Het ontbijt wordt geserveerd in de orangerie van het restaurant en dit elke dag van 8:30 tot 10:00 uur.. Dit ontbijt is een à-la-carte-ontbijt, aan tafel geserveerd, met enkel verse producten van topkwaliteit.

Elke ruimte is smaakvol ingericht met design meubelen.

Elke kamer heeft een maximale privacy en een privéterras. Ook gratis wifi, minibar en roomservice behoren tot de standaarddiensten.

Parkeren kan op de overdekte en afgesloten privéparking met laadinfrastructuur voor elektrische wagens!

Huisdieren zijn niet toegelaten in ons hotel.

Last-minute tarieven voor reservaties met aankomst binnen de 7 dagen. Kortingen reeds verrekend in ons online reservatie systeem.

Pure hotel is elke dag open met uitzondering van dinsdagavond en woensdag. 

 
 

Zwembad & sauna

In Pure hotel komt u helemaal tot rust!

Het verwarmde openluchtzwembad (12 x 3 meter) met zonneterras nodigt uit om te genieten. Het zwembad is dagelijks geopend voor hotelgasten van 8 uur tot 20 uur. Bij het zwembad bevindt zich een 'honesty bar' met overdekt terras.

Het zwembad is toegankelijk, afhankelijk van de weerstomstandigheden, van eind april tot eind september. 

De sauna met kleur -en klanktherapie bevindt zich in het hotel paviljoen en is exclusief voor de hotelgasten toegankelijk, op reservatie, van 16 uur tot 20 uur. Per kamer (per nacht) is één tijdslot van 45 minuten mogelijk voor privé gebruik.

 

Combineer een culinaire ervaring met een overnachting

Uiteraard kan u een verblijf in het Pure Hotel combineren met een lunch of diner in het bijhorende restaurant Notarishuys. Hiervoor bieden we speciale arrangementen aan van één, twee of 5 nachten.

Reserveer uw kamer