Groepen & Feesten

Ontvang de gasten van uw feest in stijl

Wij verzorgen uw feest met veel oog voor detail

Op zoek naar een mooie locatie voor een verjaardagsfeest, verlovingsfeest, doopsel, lentefeest of communie, bedrijfsfeest, huwelijk in beperkte kring,... in Diksmuide? Notarishuys beschikt over twee zaaltjes waarin we u en uw gezelschap kunnen ontvangen. Ook bedrijven kunnen het restaurant huren voor een bedrijfsfeest.

Het volledige restaurant privé afhuren kan vanaf 50 personen met een maximumbezetting van 65 personen.

  • Privézaaltje voor maximaal 8 personen.
  • Privézaal 'orangerie' voor maximaal 20 personen met zicht op de tuin.
  • All-in formule mogelijk
  • Op zaterdagavond serveren wij enkel ons menu Notarishuys
  • Voor de kinderen: grote tuin en go-carts
  • Mogelijkheid tot overnachting nadien in ons Pure hotel.

Privéfeesten met een gastronomisch accent

Notarishuys is gekend voor zijn heerlijke keuken met kwalitatieve seizoensproducten en zijn unieke kader met grote tuin en prachtig terras. Indien gewenst, kan u een aansluitende overnachting boeken in het Pure Hotel.

Voor groepen vanaf 9 personen serveren wij steeds éénzelfde, vooraf afgesproken, menu voor het volledige tafelgezelschap (zelfde voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht). Dit omdat wij alles vers à-la-minute bereiden. Bovendien is dit noodzakelijk om alles vlot te laten verlopen, zowel voor u als voor de andere gasten in het restaurant. Een All-in formule waarbij de dranken zijn inbegrepen is uiteraard ook mogelijk.

Een feest in het vooruitzicht, maar nog geen locatie? Wij ontvangen u graag. Contacteer ons voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.