Crudo van langoustines

courgette & zilte blaadjes

°°°°°°

* Goudbrasem met barilotto kaas *

jonge venkel & pompelmoes

°°°°°°

** Gelakt buikspek **

avocado & slahart

°°°°°°

*** Gegrilde griet ***

Nieuwpoortse garnalen & zeekraal 

°°°°°°

Op vel gebakken zeebaars

tomaat & basilicum

°°°°°°

Verse frambozen 

lavendel & abrikoos

OF

Selectie hoevekazen 

‘Michel Van Tricht’ (suppl. 6,00 Euro)

 

55,00 in 3 gangen: menu zonder alle gerechten met sterretjes (niet op zaterdagavond!)

65,00 in 4 gangen: menu zonder * goudbrasem* en zonder *** griet***

75,00 in 5 gangen: menu zonder ***griet***

85,00 in 6 gangen: volledige menu

Wissel van voorgerecht = + 5,00 supplement

Allergieën of dieetwensen: Wij kunnen enkel rekening houden met bij reservatie doorgegeven allergieën of dieetwensen of zaken die u niet lust. Indien vooraf doorgegeven, passen wij het menu waar nodig voor u aan. Een combinatie van meerdere allergieën is in sommige gevallen niet haalbaar. Dank voor uw begrip.

Graag informeren wij u dat look, selder en ui basisproducten zijn die in al onze gerechten verwerkt zitten. Hiermee kunnen wij bijgevolg dan ook geen rekening houden. Ook veganisme is bij ons niet mogelijk en kunnen wij geen rekening mee houden.

Chef Boussemaere volgt het ritme van de seizoenen en het marktaanbod, met de eigen moestuin als inspiratiebron. Hij gaat voor pure bereidingen die de eigenheid van elk product ten volle tot z’n recht laten komen.