Hotel

Pure hotel, logeren in een exclusief kader

Hoe design en moderne architectuur rust scheppen in het groen

Pure Hotel maakt deel uit van het Notarishuys in het centrum van Diksmuide. Het strakke hotelpaviljoen in de tuin is een bekroond ontwerp van het architectenbureau Govaert & Vanhoutte. Het paviljoen bevat vier ruime luxekamers, een lounge, een ontbijtzone en een sauna. De plafondhoge glaspartijen in de kamers geven uitzicht op de prachtige tuin waarin een beuk van tweehonderd jaar oud statig zijn rol vervult als een waar natuurmonument. Met zijn takken zorgt de boom zowel in de zomer als in de winter voor een aantrekkelijke speling van het licht.

Authenticiteit, gastvrijheid en emotie lopen als een rode draad doorheen het decor van het hotel. Een unieke mix van minimalisme, comfort & aardse tinten geeft het interieur sfeer en power. Modern door de lijnvoering en tegelijk warm door het gebruik van pure materialen en het oog voor detail. In de serene aankleding schuilt een ode aan de natuur.

Overnachten in een minimalistisch ingerichte luxueuze kamer

U overnacht in één van de twee luxe kamers, in de superior kamer of in de exclusieve suite.

Het ontbijt wordt geserveerd in het paviljoen of op uw kamer. Dit ontbijt is een à-la-carte-ontbijt, aan tafel geserveerd, met verse producten (15,00 euro per persoon). Ontbijten kan elke dag van 8:30 tot 10:00 uur.

Elke ruimte is smaakvol ingericht met design meubelen.

Elke kamer heeft een maximale privacy en een privéterras. Ook gratis wifi, minibar en roomservice behoren tot de standaarddiensten.

Parkeren kan op de overdekte en afgesloten privéparking. 

 

Zwembad & sauna

In Pure hotel komt u helemaal tot rust!

Het verwarmde openluchtzwembad (12 x 3 meter) met zonneterras nodigt uit om te genieten. Het zwembad is dagelijks geopend voor hotelgasten van 8 uur tot 20 uur. Bij het zwembad bevindt zich een 'honesty bar' met overdekt terras.

Het zwembad is toegankelijk, afhankelijk van de weerstomstandigheden, van april tot eind september. 

De sauna met kleur -en klanktherapie bevindt zich in het hotel paviljoen en is exclusief voor de hotelgasten toegankelijk, op reservatie, van 16 uur tot 23 uur.

Combineer een culinaire ervaring met een overnachting

Uiteraard kan u een verblijf in het Pure Hotel combineren met een lunch of diner in restaurant Notarishuys. Hiervoor bieden we speciale arrangementen aan.

Reserveer uw kamer