Wij hebben volgende vacatures:

KELNER: voltijdse job in de bediening. Je zorgt 's morgens voor de mise-en-place in de zaal en schikking van de tafels volgens de reservaties. Tijdens de service ontvang je de gasten, je biedt de kaart aan en geeft waar nodig toelichting, je zorgt voor de bediening (en bereiding) van aperitieven en warme dranken, je serveert en ruimt gerechten af, je bent permanent attent voor de noden van de klant, je doet je job met passie en resultaatgericht. Correcte verloning (barema cat. V). Ervaring is noodzakelijk. Je spreekt perfect Nederlands en hebt een basiskennis van Frans en Engels.

CHEF DE PARTIE KOUDE KEUKEN: voltijdse job in een gepassioneerd team. Je werkt enkel met de beste en verse producten en alles wordt vers gemaakt bij ons. Correcte verloning, steeds vrij op woensdag, zondag en dinsdagavond. Ervaring / hotelschool opleiding noodzakelijk.

FLEXIJOB VOOR DE BEDIENING: om bij te springen op drukke momenten (kan zowel tijdens de week als in het weekend zijn). Ervaring in de service is noodzakelijk.

STUDENTEN HOTELSCHOOL VOOR DE BEDIENINGop zaterdag en/of vrijdagavond. Ideaal om heel veel bij te leren en ondertussen centjes te verdienen.

 

Spontane sollicitaties voor een functie (keuken, zaal of schoonmaak) binnen ons restaurant en hotel zijn steeds welkom. Wij contacteren u zodra er een vacature is.

Stuur uw CV met persoonlijke motivatie naar : info@notarishuys.be

of bel: 051/500 335