COVID19 MAATREGELEN:

Op zaterdag 8 mei heropenen wij het terras. Momenteel weten wij nog niet wat de voorwaarden zullen zijn. Zodra de overheid hieromtrent gecommuniceerd heeft, zullen we ons buitenconcept bekend maken. Gelieve er rekening mee te houden dat wij niet binnen zullen kunnen en mogen serveren. Naar alle waarschijnlijkheid zullen wij enkel 's middags open zijn gedurende de maand mei...tenzij de weergoden ons heel goed gezind zijn...

Pure hotel is open. Mocht het restaurant tijdens uw verblijf nog niet open zijn, dan worden de maaltijden (ontbijt en/of diner) op de kamer geserveerd. Elke kamer beschikt over een tweepersoonstafeltje in de kamer en evenees een ruim privé terras waar wij een tafel en stoelen op zullen voorzien. Een trolley met de maaltijden wordt in dit geval aan uw kamerdeur geplaatst zodat u in alle rust en zonder overbodige contacten kunt genieten.

Tijdens de lunch serveren wij lekkere en eenvoudige gerechten met verse producten. En dat elke middag vanaf 12 uur (niet op feestdagen). De Quick Lunch is een vast menu waarin geen aanpassingen mogelijk zijn.

Prijzen:

  • verse soep + lunchgerecht van de week: 22,00 euro
  • Verse soep + lunchgerecht van de week + dessert van de week: 28,00 euro
  • Voorgerecht + lunchgerecht van de week: 29,00 euro
  • Voorgerecht + lunchgerecht van de week + dessert van de week: 35,00 euro