COVID19 MAATREGELEN:

Op zaterdag 8 mei heropenen wij het terras. Momenteel weten wij nog niet wat de voorwaarden zullen zijn. Zodra de overheid hieromtrent gecommuniceerd heeft, zullen we ons buitenconcept bekend maken. Gelieve er rekening mee te houden dat wij niet binnen zullen kunnen en mogen serveren. Naar alle waarschijnlijkheid zullen wij enkel 's middags open zijn gedurende de maand mei...tenzij de weergoden ons heel goed gezind zijn...

Pure hotel is open. Mocht het restaurant tijdens uw verblijf nog niet open zijn, dan worden de maaltijden (ontbijt en/of diner) op de kamer geserveerd. Elke kamer beschikt over een tweepersoonstafeltje in de kamer en evenees een ruim privé terras waar wij een tafel en stoelen op zullen voorzien. Een trolley met de maaltijden wordt in dit geval aan uw kamerdeur geplaatst zodat u in alle rust en zonder overbodige contacten kunt genieten.

Laat u verwennen met ons suggestie menu 'Notarishuys':    

60,00 in 4 gangen

70,00 in 5-gangen 

Het suggestiemenu serveren wij steeds voor uw volledige tafelgezelschap. 

Op zaterdagavond serveren wij enkel ons menu. Kaartgerechten zijn dan niet verkrijgbaar. Voor kindjes in uw gezelschap zijn kindergerechten verkrijgbaar.

Naast ons suggestie menu zijn er, met uitzondering van de zaterdagavond, ook kaartgerechten verkrijgbaar.

Chef Boussemaere volgt het ritme van de seizoenen en het marktaanbod, met de eigen moestuin als inspiratiebron. Hij gaat voor pure bereidingen die de eigenheid van elk product ten volle tot z’n recht laten komen.