Laat u verwennen met ons suggestie menu 'Notarishuys':                                                                                    menu van donderdag 21 oktober tot en met dinsdag 23 november

Tartaar van makreel 
Royal Belgian Caviar & bloemkool

°°°°°°

*Gegratineerde Ostendaise oesters*
peterseliewortel & sumak

°°°°°°

Langzaam gegaarde ossenstaart
boschampignons & Roeselaarse brokkelkaas

°°°°°°

Gegrilde griet
butternut & geroosterde pompoenpitten

OF

Fazant ‘Brabançonne’
kroket van de billetjes & crunch van knolselder 

°°°°°°
Herfstdessert met peer 
gebrande hazelnoot & koffie

OF

Selectie hoevekazen 
‘Michel Van Tricht’ (suppl. 6,00 Euro)

 

60,00 in 4 gangen: zonder *

70,00 in 5 gangen: met *

 

Het suggestiemenu serveren wij steeds voor uw volledige tafelgezelschap. 

Op zaterdagavond en feestdagen serveren wij enkel ons menu Notarishuys. Kaartgerechten zijn dan niet verkrijgbaar. 

Voor groepen vanaf 9 personen serveren wij 's avonds enkel ons menu Notarishuys in 4 -of 5 gangen met één gemeenschappelijke  keuze voor het hoofdgerecht en nagerecht. 's Middags kunnen groepen ook opteren voor onze Quick Lunch (één formule voor het volledige tafelgezelschap). Onze Quick Lunch wordt elke middag geserveerd behalve op feestdagen.

Naast ons menu Notarishuys zijn er, met uitzondering van de zaterdagavond en feestdagen, ook kaartgerechten verkrijgbaar.

Allergieën of dieetwensen: volgende allergieën en dieetwensen kunnen wij zonder probleem rekening mee houden: vlees, vis, schaaldieren, schelpdieren, gluten, lactose, zwangerschap en allergieën voor sommige ingrediënten. Graag informeren wij u dat look, selder en ui basisproducten zijn die in al onze gerechten verwerkt zitten. Hiermee kunnen wij bijgevolg dan ook geen rekening houden. Ook veganisme is bij ons niet mogelijk en kunnen wij geen rekening mee houden.

Chef Boussemaere volgt het ritme van de seizoenen en het marktaanbod, met de eigen moestuin als inspiratiebron. Hij gaat voor pure bereidingen die de eigenheid van elk product ten volle tot z’n recht laten komen.