Restaurant

Restaurant Notarishuys, waar tafelen een moment van 'gezellig samenzijn' is

Koken met passie en vakkennis

Reserveer uw tafel

COVID19 MAATREGELEN:

Op zaterdag 8 mei heropenen wij het terras. Momenteel weten wij nog niet wat de voorwaarden zullen zijn. Zodra de overheid hieromtrent gecommuniceerd heeft, zullen we ons buitenconcept bekend maken. Gelieve er rekening mee te houden dat wij niet binnen zullen kunnen en mogen serveren. Naar alle waarschijnlijkheid zullen wij enkel 's middags open zijn gedurende de maand mei...tenzij de weergoden ons heel goed gezind zijn...

Pure hotel is open. Mocht het restaurant tijdens uw verblijf nog niet open zijn, dan worden de maaltijden (ontbijt en/of diner) op de kamer geserveerd. Elke kamer beschikt over een tweepersoonstafeltje in de kamer en evenees een ruim privé terras waar wij een tafel en stoelen op zullen voorzien. Een trolley met de maaltijden wordt in dit geval aan uw kamerdeur geplaatst zodat u in alle rust en zonder overbodige contacten kunt genieten.

 

Het statige Notarishuys werd in 2004 verbouwd tot restaurant, met behoud van alle authentieke elementen en charme. Het vormt nu een gezellig kader waar Chef Boussemaere een hedendaagse keuken serveert. De kaart wisselt wekelijks op basis van de seizoenen. De chef gebruikt groenten uit de eigen moestuin en verse lokale producten zoals heerlijke verse vis uit de Noordzee. Pure bereidingen die de eigenheid van elk product ten volle tot z’n recht laten komen. Bij al dat lekkers hoort uiteraard een uitgebreide wijnkaart.

Een extra troef van Restaurant Notarishuys is ongetwijfeld het tuinterras. Hier geniet u ten volle van de schitterende tuin met zijn 200 jaar oude beuk. Het terras vormt de perfecte setting voor een snelle lunch op een zonnige middag of een uitgebreid diner op een zomeravond.

Er is gratis parking voor de deur van het restaurant.

Restaurant Notarishuys is geopend op:

  • maandag: middag + avond
  • dinsdag: middag
  • donderdag: middag + avond
  • vrijdag: middag + avond
  • zaterdag: middag + avond
  • aankomst 's middags vanaf 12:00 tot 13:30, aankomst 's avonds vanaf 19:00 tot 20:30
  • wij ronden af in het restaurant 's middags om 16:00 en 's avonds om middernacht
  • Het restaurant is gesloten op zondag, woensdag en op dinsdagavond.
  • JAARLIJKS VERLOF: van maandag 28 juni 2021 tot en met dinsdag 13 juli 2021

 

Combineer een culinaire ervaring met een overnachting in het Pure Hotel

In de tuin van restaurant Notarishuys vindt u het exclusieve Pure Hotel. Hier kan u overnachten in een van de luxekamers in het moderne paviljoen. Om een culinaire beleving te koppelen aan een ontspannen weekendje weg stellen wij twee arrangementen voor:

Arrangement ‘Het vlakke land’ – 2 nachten met aankomst op donderdag of vrijdag

Arrangement ‘Dine & Dream’– 1 nacht met aankomst naar keuze (volgens de openingsuren van het restaurant)

Reserveer uw tafel