Onderstaande gerechten kunt u afhalen op zondag 21 april 2019. Bestellen kan tot en met maandag 15 april 2019 . Dit bij voorkeur via mail : info@notarishuys.be

Voorgerechten

Velouté van asperges met huisgerookte Schotse zalm en kruidenolie: 8,00 Euro p.p.

Asperges met mimosa van hoeve ei, handgepelde grijze garnalen, dragon en witte wijnsaus: 16,00 Euro p.p.

Hoofdgerechten

Stoofpotje van lam met asperges, morieljes, tuinbonen, salie en bonenkruid. Geserveerd met gegratineerde aardappelen: 24,00 Euro p.p.

Boullabaisse van Noordzeevis met jonge venkel, asperges, krieltjes en toast met rouille: 24,00 Euro p.p.

 

De gerechten zijn erop voorzien om het u heel eenvoudig te maken de dag zelf zodat u voldoende tijd kunt doorbrengen bij uw tafelgezelschap. Bij het menu ontvangt u een fiche met de nodige informatie en opwarmtijden.

Afhalen van uw bestelling:

Op PAASZONDAG, 21 APRIL: tussen 10:00 en 11:30 uur

De betaling van uw bestelling gebeurt steeds bij afhaling en kan met bancontact of contant.