Feesten

Ontvang de gasten van uw feest in stijl

Wij verzorgen uw feest met veel oog voor detail

Op zoek naar een mooie locatie voor een verjaardagsfeest, verlovingsfeest, doopsel, lentefeest of communie, bedrijfsfeest,... in Diksmuide? Notarishuys beschikt over twee zalen waarin we u en uw gezelschap kunnen ontvangen. Ook bedrijven kunnen deze zalen huren voor een bedrijfsfeest.

  • Privézaal voor maximaal 10 personen.
  • Privézaal voor maximaal 24 personen met zicht op de tuin.
  • Het is ook mogelijk om het volledige restaurant privé te huren. Dit kan voor groepen vanaf 55 personen. De maximumbezetting is 70 personen.
  • All-in formules mogelijk 's middags vanaf 39,00 Euro  en 's avonds vanaf 61,00 Euro per persoon.

Privéfeesten met een gastronomisch accent

Notarishuys is gekend voor zijn heerlijke keuken met kwalitatieve seizoensproducten en zijn unieke kader met grote tuin en prachtig terras. Indien gewenst, kan u een aansluitende overnachting boeken in het Pure Hotel.

Voor groepen serveren wij steeds éénzelfde, vooraf afgesproken, menu voor het volledige tafelgezelschap (zelfde voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht). Dit omdat wij alles vers à-la-minute bereiden. Bovendien is dit noodzakelijk om alles vlot te laten verlopen, zowel voor u als voor de andere gasten in het restaurant. Een All-in formule waarbij de dranken zijn inbegrepen is uiteraard ook mogelijk.

Een feest in het vooruitzicht, maar nog geen locatie? Wij ontvangen u graag. Contacteer ons voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.