4 Luxe hapjes

selectie van de chef

°°°

Sint-jakobsschelpen

aardpeer & hazelnoot

°°°

Tarbot  

grondwitloof & vin jaune

°°°

Filet van hertenkalf ‘Grand Veneur’

bospaddestoelen & gevulde polderaardappel

°°°

Chocolade truffel & champignon truffel

met zwarte truffel uit Carpentras

°°°

Huis gebakken tafelbrood inbegrepen

 

PRIJS: 70,00 Euro

Om organisatorische redenen zijn er geen aanpassingen mogelijk in het menu.

 

HOE BESTELLEN?

  • Bestellen is mogelijk tot en met zondag 26 december om 11 uur. Dit enkel via het online systeem.
  • Afhalen van uw bestelling kan op vrijdag 31 december tussen 16:00 uur en 17:30 uur
  • De gerechten worden vers voor u bereid en kunnen hierdoor perfect nog genuttigd worden op 1 januari
  • Betaling bij afhaling met bancontact, visa, mastercard of cash
  • Wanneer wij onze limiet van mogelijkheden bereikt hebben, zal het aannemen van bestellingen stopgezet worden. Tijdig reserveren is bijgevolg aanbevolen.