Afhaalmenu feestdagen
- Tartaar van licht gerookte Schotse zalm 'Wester Ross' / gebrande paprika / dille / geitenkaas
- Bisque van Nieuwpoortse garnalen / krokante groenten / kruidencrème
- Fazant / fine Champagne / wintergarnituur
- Dessert / crêpe Suzette / vanille
- 1/2 huis gebakken tafelbrood per persoon inbegrepen
- prijs: 65,00 Euro
- Dit is een vast menu waarin geen aanpassingen mogelijk zijn.
Starters, to share
- Meat Sticks, 6 stuks, salsa van tomaat met chili: 16,00 Euro (nog te frituren)
- Visreepjes met verse tartaarsaus, voor 2 à 4 personen: 16,00 Euro (nog te frituren)
- Mangalica Monte Nevado ham, 100 gram: 16,00 Euro
- 6 Zeeuwse diepe oesters, geserveerd met 3 dips (afzonderlijk geserveerd): 24,00 Euro
- 6 Zeeuwse diepe oesters met gelee van ponzu, limoen en koolrabi: 30,00 Euro
Voorgerechten
- Garnaalkroket 'Notarishuys': 6,00 Euro / stuk (nog te frituren)
- Bisque van Nieuwpoortse garnalen / krokante groenten / kruidencrème: 12,00 Euro
- Tartaar van licht gerookte Schotse 'Wester Ross' zalm / gebrande paprika / dille / geitenkaas: 18,00 Euro
- Huisgemaakte wildterrine / eendenlever / confit van ui en peer / brioche toast: 18,00 Euro
- Crudo van sint-jakobsschelpen / bergamot / polderaardappel: 21,00 Euro
- 1/2 zeetong 'Ostendaise' / handgepelde Nieuwpoortse garnalen / Zeeuwse mosselen: 27,00 Euro
Hoofdgerechten
- Roulade van gevulde kalkoen / oude porto / boschampignons / wintergarnituur: 26,00 Euro
- Ragout van hert / Grand Veneur / wintergarnituur: 27,00 Euro
- Fazant / fine champagne / wintergarnituur: 29,00 Euro
- Zeetong 'Ostendaise' / handgepelde Nieuwpoortse garnalen / Zeeuwse mosselen / kruidenpuree: 49,00 Euro
- Alle hoofdgerechten zijn voorzien van een complete, aangepaste en feestelijke garnituur en kunnen besteld worden vanaf minimum 2 personen. De garnituren zijn eenvoudig op te warmen in de oven. U heeft bijgevolg geen friteuse nodig.
Dessert
- Dessert / crêpe Suzette / vanille: 9,00 Euro
- Chocolademousse 'Notarishuys': 7,00 Euro
- Onze desserts worden geserveerd in een glas dat u niet hoeft terug te brengen.
Extra's
- Royal Belgian Caviar (potje 10 gram): 29,00 Euro
- Huisgebakken tafelbroodje: 3,00 Euro
- Picon 'Notarishuys', 1 liter: 32,00 Euro
Extra informatie
- Om fouten te vermijden, is het enkel mogelijk om online te bestellen. Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u van het systeem een automatische bevestiging met overzicht van uw bestelling.
- Bestellen voor Kerstavond of Kerstdag kan tot en met dinsdag 19 december om 11 uur.
- Bestellen voor Oudejaarsavond kan tot en met dinsdag 26 december om 11 uur.
- Afhalen is mogelijk op: zondag 24/12: van 16:00 tot 17:30 uur, op maandag 25/12: van 10:30 tot 12:00 uur en op zondag 31/12: van 10:30 tot 12:00 uur
- Alle gerechten zijn er op voorzien om het u heel eenvoudig te maken de dag zelf. Hou er wel rekening mee: hoe meer verschillende keuzes, hoe meer werk nog de dag zelf.
- Wij werken met gerecycleerd verpakkingsmateriaal. Alles is wegwerp. U hoeft niets meer terug te brengen.