Afhaalmenu feestdagen

  • Tartaar van licht gerookte Schotse zalm 'Wester Ross' / gebrande paprika / dille / geitenkaas
  • Bisque van Nieuwpoortse garnalen / krokante groenten / kruidencrème
  • Fazant / fine Champagne / wintergarnituur
  • Dessert / crêpe Suzette / vanille
  • 1/2 huis gebakken tafelbrood per persoon inbegrepen
  • prijs: 65,00 Euro
  • Dit is een vast menu waarin geen aanpassingen mogelijk zijn.

Starters, to share

  • Meat Sticks, 6 stuks, salsa van tomaat met chili: 16,00 Euro (nog te frituren)
  • Visreepjes met verse tartaarsaus, voor 2 à 4 personen: 16,00 Euro (nog te frituren)
  • Mangalica Monte Nevado ham, 100 gram: 16,00 Euro
  • 6 Zeeuwse diepe oesters, geserveerd met 3 dips (afzonderlijk geserveerd): 24,00 Euro
  • 6 Zeeuwse diepe oesters met gelee van ponzu, limoen en koolrabi: 30,00 Euro

Voorgerechten

  • Garnaalkroket 'Notarishuys': 6,00 Euro / stuk (nog te frituren)
  • Bisque van Nieuwpoortse garnalen / krokante groenten / kruidencrème: 12,00 Euro
  • Tartaar van licht gerookte Schotse 'Wester Ross' zalm / gebrande paprika / dille / geitenkaas: 18,00 Euro
  • Huisgemaakte wildterrine / eendenlever / confit van ui en peer / brioche toast: 18,00 Euro
  • Crudo van sint-jakobsschelpen / bergamot / polderaardappel: 21,00 Euro
  • 1/2 zeetong 'Ostendaise' / handgepelde Nieuwpoortse garnalen / Zeeuwse mosselen: 27,00 Euro

Hoofdgerechten

  • Roulade van gevulde kalkoen / oude porto / boschampignons / wintergarnituur: 26,00 Euro
  • Ragout van hert / Grand Veneur / wintergarnituur: 27,00 Euro
  • Fazant / fine champagne / wintergarnituur: 29,00 Euro
  • Zeetong 'Ostendaise' / handgepelde Nieuwpoortse garnalen / Zeeuwse mosselen / kruidenpuree: 49,00 Euro
  • Alle hoofdgerechten zijn voorzien van een complete, aangepaste en feestelijke garnituur en kunnen besteld worden vanaf minimum 2 personen. De garnituren zijn eenvoudig op te warmen in de oven. U heeft bijgevolg geen friteuse nodig.

Dessert

  • Dessert / crêpe Suzette / vanille: 9,00 Euro
  • Chocolademousse 'Notarishuys': 7,00 Euro
  • Onze desserts worden geserveerd in een glas dat u niet hoeft terug te brengen.

Extra's

  • Royal Belgian Caviar (potje 10 gram): 29,00 Euro
  • Huisgebakken tafelbroodje: 3,00 Euro
  • Picon 'Notarishuys', 1 liter: 32,00 Euro

Extra informatie

  • Om fouten te vermijden, is het enkel mogelijk om online te bestellen. Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u van het systeem een automatische bevestiging met overzicht van uw bestelling.
  • Bestellen voor Kerstavond of Kerstdag kan tot en met dinsdag 19 december om 11 uur.
  • Bestellen voor Oudejaarsavond kan tot en met dinsdag 26 december om 11 uur.
  • Afhalen is mogelijk op:    zondag 24/12: van 16:00 tot 17:30 uur, op maandag 25/12: van 10:30 tot 12:00 uur en op zondag 31/12: van 10:30 tot 12:00 uur
  • Alle gerechten zijn er op voorzien om het u heel eenvoudig te maken de dag zelf. Hou er wel rekening mee: hoe meer verschillende keuzes, hoe meer werk nog de dag zelf.
  • Wij werken met gerecycleerd verpakkingsmateriaal. Alles is wegwerp. U hoeft niets meer terug te brengen.